logo
RNTV Live

Operațiune Antidrog cu 56 de percheziții în Maramureș și Cluj

whatsapp-image-2023-11-28-at-18-50-46
Dumitrache Catalina

Polițiștii și procurorii au efectuat 56 de percheziții marți în județele Maramureș și Cluj, vizând persoane suspectate de trafic de droguri de risc și mare risc. Operațiunea a fost desfășurată în cadrul unei anchete care vizează o presupusă grupare care comercializa cristal către tineri, inclusiv elevi, din Sighetu Marmației. În total, 15 persoane sunt suspectate că au format un grup infracțional organizat, iar drogurile comercializate erau de mare risc.

Potrivit DIICOT și IGPR, operațiunea a avut loc la data de 28 noiembrie 2023, iar polițiștii au efectuat 56 de mandate de percheziție domiciliară și 25 de mandate de aducere. Grupul infracțional este acuzat de trafic repetat de diferite cantități de cristal (3-CMC și 4-CMC) pe parcursul anului 2023. Drogurile erau vândute, în principal, către tineri, inclusiv elevi, din municipiul Sighetu Marmației și localitățile învecinate.

Peste 30 de persoane au fost aduse la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș pentru audieri în această anchetă privind traficul de droguri.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor