logo
RNTV Live

Operație salvatoare pentru o femeie de 100 de ani

asistenta_medicala_la_domiciliu_in_timisoara_large
Dudau Andreea Valentina

În Arad, la Spitalul Județean, a avut loc o operație la o femeie de 100 de ani.

Vineri, la Spitalul Județean din Arad, a avut loc o operație salvatoare pentru o femeie de 100 de ani. Este vorba despre o intervenție chirurgicală de protezare de șold, la o pacientă de 100 de ani. Intervenţia a durat aproximativ o oră.

După ce a căzut în locuința sa, femeia a ajuns la spital.

Spitalul Judeţean Arad, într-o postare pe Facebook: „Intervenţie deosebită, finalizată cu succes, în urmă cu câteva minute, de către o echipă medicală a spitalului, formată din medici şi asistenţi medicali din specialităţile ortopedie şi anestezie! Dr. Bogdan Jitaru, medic specialist ortopedie şi traumatologie a efectuat o protezare de şold la o arădeancă, extrem de curajoasă, în vârstă de 100 de ani!”.

Spitalul Judeţean Arad, într-o postare pe Facebook: „Pacienta a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe după ce a căzut acasă, suferind o fractură la nivelul şoldului. Medicii i-au efectuat, de îndată, investigaţiile necesare, constatând că se impune efectuarea unei intervenţii de specialitate pentru aplicarea unei proteze la şold”.

Sursă: news.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor