logo
RNTV Live

Olivia Addams, una dintre cele mai iubite vedete ale generației TikTok, își întâlnește fanii la Ploiești Shopping City

Site_poza_portret_600x900px
Mihai Constantinescu

Olivia Addams, una dintre cele mai iubite vedete ale generației TikTok, își întâlnește fanii la Ploiești Shopping City

Una dintre cele mai iubite vedete ale generației TikTok, Olivia Addams, este gata să își întâmpine fanii, sâmbătă, 25 iunie, la Ploiești Shopping City, pentru o sesiune de Meet & Greet și  LIVE Performance. Evenimentul va avea loc într-un spațiu inedit: pe teresa centrului comercial, începând cu ora 20:30.

Cu peste 1 milion de followers și vizualizări pe TikTok, Youtube și Spotify, artista pregătește un eveniment special dedicat fanilor săi din regiune, dar și un Live Performance în care va interpreta melodiile care au făcut-o celebră și care au propulsat-o în topurile din Europa Centrală și de Est. Mai mult, participanții la eveniment vor avea șansa să facă selfie-uri alături de efervescenta Olivia Addams.

ACCES GRATUIT CU SPOT

Toți utilizatorii SPOT se vor bucura de o invitație dublă gratuită la eveniment. Trebuie doar să se prezinte la Info Point, în perioada 11 – 24 iunie, cu contul de utilizator SPOT. Cei ce nu au deja aplicația instalată, o pot descărca pe loc în mod gratuit și beneficiază, de asemenea, de o invitație gratuită garantat.

Accesul pe tereasă va avea loc începând cu ora 19:30. Mai multe detalii despre eveniment și bilete pot fi accesate pe site-ul www.ploiestishoppingcity.ro .

SPOT, ALIAT PENTRU SHOPPING ȘI DISTRACȚIE

SPOT este aliatul fiecărui pasionat de cumpărături și distracție, ce aduce garantat puncte de loialitate la fiecare sesiune de shopping. Mai mult, statutul de membru SPOT vine cu o mulțime de extra beneficii. Utilizatorii au posibilitatea de a cheltui punctele de loialitate acumulate pe o gamă complexă de recompense și premii speciale care pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: experiențe exclusive, vouchere cadou Ploiești Shopping City, Sephora, Douglas, Zara, H&M, Hervis sau Teilor.

Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor