logo
RNTV Live

Oficialii Petrolului, dispuși să renunțe la Marian Huja pentru 1,5 milioane de euro

marianhuja
Dumitrescu Vlad

Marian Huja, fundașul în vârstă de 23 de ani al celor de la Petrolul, a atras deja atenția cu evoluțiile sale. Acesta pare să se simtă foarte bine în defensiva formației ploieștene, dar ar putea să mai stea foarte puțin timp la Ploiești, pentru că șefii clubului sunt dispuși să îl vândă, pentru suma corectă.

Claudiu Tudor, directorul sportiv al celor de la Petrolul, a explicat faptul că nu a primit până acum vreo ofertă oficială, dar că sunt impresari care s-au interesat de prețul de transfer al fundașului. Oficialii clubului ar fi dispuși să renunțe la Marian Huja pentru 1,5 milioane de euro.

„Evoluțiile lui Bart Meijers și Huja sunt în creștere, joacă din ce în ce mai bine. Oferte nu avem, dar discuții mai auzi, agenți care întreabă cât costă. De FCSB chiar nu am auzit, dar au mai sunat anumiți agenți pentru că îl întreabă X. Huja e 1,5 milioane, ca să știm de unde plecăm. Credeți că noi de nebuni l-am ajutat, l-am forțat în anumite meciuri? Marian e un tip tânăr, a greșit, probabil va mai greși. Anul trecut a avut câteva meciuri la Liga 2 în care a făcut niște greșeli foarte mari. Îmi aduc aminte meciul cu Buzăul, când a călcat pe ea. Aproape că nu mai greșește acum. Noi am văzut chestia asta în el, altfel nu mai mergeam pe mâna lui. Stau zi de zi cu el, se pregătește exemplar, este unul dintre exemplele noastre în vestiar. La antrenament e primul, indiferent că a jucat ieri 90 de minute”, a spus Claudiu Tudor, la Ploiești TV.

Ionuț Rada spune că l-a urmărit pe Huja și că îi place cum se descurcă acesta în Liga 1. Fostul fotbalist este de părere că tânărul apărător de la Petrolul ar putea fi o soluție pentru defensiva celor de la FCSB, care au nevoie de întăriri pe acea poziție.

„Cred că revenirea lui Cristea va conta, ținând cont că cei doi fundași centrali care joacă acum, Tamm și Dawa, sunt asemănători, adică destul de rigizi, rudimentari. Cristea ar putea să ajute în acest cuplu și să joace cu unul dintre aceștia, el fiind puțin mai scund. Mie îmi place Huja, de la Petrolul. Un fundaș central cu mare potențial, e și de picior stâng. Cred că ar putea să fie luat în considerare. Are și o statură impunătoare, a jucat bine la Petrolul. Chiar cred că ar putea deveni o soluție pentru apărarea celor de la FCSB.  Îl văd un jucător cu personalitate, care și construiește. Bineînțeles, este încă tânăr. Are nevoie să fie în continuare educat, mai ales tactic, în momentul în care are ieșirile din defensivă. Față de Tamm și Dawa, văd anumite faze cum le interpretează, poziția de apărător pe care de multe ori la Dawa nu o văd, el atacând decisiv. Eu cred că el ar putea să ajute, vom vedea”, a spus Ionuț Rada, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor