Ocazie unică pentru antreprenorii din Ploiești. Evenimentul care le poate schimba complet afacerea

Lobratorul digital vine și în Ploiești!

Patronatul Tinerilor Întreprinzatori din România, în parteneriat cu Google România,ii invita pe toti tinerii antreprenori la primul eveniment din cadrul proiectului “DigiLab –
Laboratorul digital”
, ce va avea loc pe data de 4 martie, la Centrum Ballroom & Conference din Ploiești (Bulevardul Republicii 65), sala CENTRUM Ballroom (etajul 1 al Casei de Cultură a Sindicatelor).
DigiLab este un program de formare pentru dezvoltarea competențelor digitale ce se
adresează angajaților microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii, dezvoltat în colaborare cu Google Atelierul Digital.
Evenimentele Tech Day îsi propun să aducă împreună dezvoltatori, profesioniști și pasionați de aplicații și gadgeturi inovatoare care vor prezenta soluții de digitalizare cu aplicare imediată, cu scopul de a ajuta la eficientizarea și creșterea performanțelor, atât la nivel managerial, cât și funcțional.
Vor participa personalități de renume din domeniul digital:
Ana Medeșan, Head of Digital Learning la Finnish Teacher Training Centre
Adrian Măniuțiu, Fondator PHOTOMEDIA, actual EM360 GROUP
Ana Crețu, Head of Social Banking, BCR
Alin Daniel Iftemi, Head of Modex
Mădălin Dumitru, CEO Cyber Smart Defence
De asemenea, vor fi prezenți 3 invitați speciali: Florin Jianu, CNIPMMR, fost Ministru al Turismului, Conf. univ. dr. Răzvan Bologa, fondator Nextlab.tech și Dragoș Smeu, Trainer Regional Google și fondator Mavericks, The Agency.
 
In cadrul evenimentelor, cei prezenti, vor avea ocazia sa interactioneze cu robotei produsi de echipa Nextlab, sa testeze trealitatea virtuala si sa vada live o demonstratie a robotelului Scribit Scribit’s Kickstarter Robot Draws On Walls

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here