logo
RNTV Live

Ocazie unică: job-uri part-time pentru adolescenţi pe siturile arheologice din Prahova

sursa foto HotNews
Mihai Constantinescu

Locuri de muncă pe siturile arheologice din Prahova

Ocazie unică: job-uri part-time pentru adolescenţi pe siturile arheologice din Prahova.

Adolescenţii din Prahova care îşi doresc o vacanţă cu totul şi cu totul deosebită pot accepta propunerea celor de la Muzeul de Istorie . Mai precis să se alăture arheologilor şi, pe timpul vacanţei, să-i ajute la munca de pe cele patru situri arheologice. Este vorba de cele din localităţile Budureasca,Târgşor,Urlaţi şi Ceptura. Munca lor va fi răsplătită în bani , în funcţie de orele prestate.

Pentru a fi acceptaţi în echipa de arheologi, tinerii nu trebuie neapărat să aibă experienţă în muncă sau studii de specialitate. Trebuie doar să dorească o vacanţă deosebită, să fie apţi de muncă şi să aibă vârsta minimă legală pentru a putea lucra Conform Codului Muncii în vigoare, adica 16 ani împliniţi, anunţă Europa FM

Cât despre locurile unde se vor desfăşura lucrări specifice există o sumedemie de poveşti. Spre exemplu, Budureasca este una din vetrele reprezentative de viaţă multimilenară din paleoliticul mijlociu şi neoliticul timpuriu pretracic, de-a lungul epocii bronzului tracic şi a civilizaţiei fierului la geto – daci, până în epoca formării poporului român: de la dacii liberi şi dacoromani, la romanii vechi.
Cei interesaţi se pot adresa arheologului Alin Frânculeasa sau la Muzeul de Istorie din Ploieşti începând cu data de 1 iulie.
Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro.
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor