logo
RNTV Live

Obligația beneficiarilor de carduri pentru energie în cazul în care locuiesc în altă parte față de adresa specificată

gaze
Erika Stoica

Obligația beneficiarilor de carduri pentru energie în cazul în care locuiesc în altă parte față de adresa specificată.

În luna februarie, Poşta Română va începe să distribuția cardurilor de energie acordate de Guvern persoanelor cu venituri reduse, pentru plata facturilor la electricitate şi la încălzirea locuinţelor. 

În cazul în care beneficiarul are un alt domiciliu față de cel trecut pe cardul de energie, atunci acesta trebuie să prezinte contractul de furnizare a energiei la domiciliul declarat alături de o declarație pe propria răspundedre a beneficiarului.

Din aceasta trebuie să reiasă că utilizează ajutorul pentru domiciliul la care locuiește.

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene spune că declarația pe propria răspundere este necesară pentru acei beneficiari ca se află în situația în care nu se poate stabili câți oameni stau la același punct de consum, având în vedere că sunt situații în care beneficiarii nu au nomenclatorul stradal trecut în cartea de identitate.

Așadar, aceștia trebuie să completeze declarația pe propria răspundere prin care vor dezvălui, concret, câți oameni locuiesc la acel punct de consum, potrivit Capital.ro.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

sursa Gandul Info

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor