logo
RNTV Live

Obiecte de joacă din parcurile ploieștene, distruse imediat după ce au fost reparate/ FOTO

ob-joaca-vandalizat-3
Mihai Constantinescu

Obiecte de joacă din parcurile ploieștene, distruse imediat după ce au fost reparate

Echipele societății SGU Ploiești intervin pentru repararea obiectelor de joacă din parcurile municipiului, însă, aceste activități sunt îngreunate de vandalizarea constantă a obiectelor reparate, la scurt timp după finalizarea lucrărilor.

Astfel, în cursul zilei de ieri, angajații serviciului de profil al societății au constatat vandalizarea complexului de joacă din strada Griviței, prin turnarea de de ulei ars pe elementele acestuia. Totodată, a fost constatată și vandalizarea unor aspersoare din componența sistemului de irigare a zonelor verzi de pe Bulevardul Republicii.

Ploieștenilor le este reamintiti faptul că, pot sesiza actele de vandalism la numerele de telefon ale Dispeceratului RASP(0244/984) și Poliției Locale (0244/954).

☎️ Atenție! În cazul funcționării necorespunzătoare a echipamentelor de joacă, din parcurile și grădinile publice ale municipiului, încetați utilizarea acestora și apelați SGU Ploiești SRL, la numărul de telefon 0244/52.52.52 int 124.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor