Sursă foto: Ziarul Prahova

Cunoscutul boxer profesionist român Ronald Gavril s-a numărat, de Ziua Drapelului Național, printre oaspeții de onoare ai orașului Bușteni.


Participant la trei Campionate Mondiale și la trei Europene, Gavril a fost întâmpinat cu pâine, sare și trandafiri în culorile tricolorului, la Palatul Cantacuzino, în cadrul unei vizite aranjate de primarul Emanoil Savin, cu care este prieten de mult timp.

Ronald Gavril: „Am avut parte de o primire fastuoasă aici, la Bușteni, așa cum domnul Savin i-a răsplătit întotdeauna pe sportivii cu performanțe. A fost o primire elegantă, în stil de campion.”


Alina Dumitru, sosită special pentru eveniment: „Astăzi este o zi foarte importantă pentru mine, având în vedere că astăzi este și Ziua Drapelului…un drapel pe care eu l-am fluturat de foarte multe ori pe podium, o fac de fiecare data cu mare drag, să îmi aduc aminte de acele momente frumoase. Mă bucură nespus și sosirea la Bușteni a lui Ronald, care a venit să ne prezinte centura câștigată. De asemenea, sunt impresionată de susținerea pe care o au domnul Savin și Bușteniul pentru Simona și sper să iasă totul așa cum își dorește ea, să o vedem din nou pe teren. (…). Am fost pentru prima dată în postura de a întâmpina un sportiv cu pâine și sare, sper că i-a plăcut și lui Ronald, pentru că primirea la Castel pe care o organizează domnul Savin este întotdeauna minunată. În altă ordine de idei, cea mai frumoasă amintire a mea a fost în 2008, atunci când am reușit să câștig titlul olimpic și, mai mult decât atât, să o înving și pe cea mai titrată japoneză.”

Sursă: Ziarul Prahova

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *