logo
RNTV Live

Oase umane, haine și un rucsac, găsite pe un câmp

Mihai Constantinescu

Oase umane, haine și un rucsac, găsite pe un câmp din apropierea Capitalei. Descoperirea macabră s-a făcut pe 18 octombrie, însă, de abia acum autorităţile au transmis un comunicat oficial. Anchetatorii au mai găsit şi o pereche de pantaloni, un rucsac, ochelari, o șapcă și mai multe bunuri, potrivit stirilekanald.ro.

Oasele au fost duse la Institutul Național de Medicină Legală, privind efectuarea expertizei antropologice, potrivit sursei citate.

“La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov au fost sesizați cu privire la faptul că, pe un teren viran din Bragadiru, au fost găsite mai multe fragmente osoase, ce par a fi umane.

La fața locului, s-au deplasat imediat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu criminaliști, pentru desfășurarea activităților din competență”, se arată în comunicatul transmis, duminică, de Poliția Ilfov.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/parada-de-1-decembrie-si…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/a-fost-introdusa-alternativa-la…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor