logo
RNTV Live

Oamenii legii ploieșteni au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară pentru prinderea unui hoț

perchezitii-record-politia-romana-si-diicot
Erika Stoica

Oamenii legii ploieșteni au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară pentru prinderea unui hoț.

Ieri, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au depistat și reținut un bărbat în vârstă de 32 de ani, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt.

Din verificări, s-a stabilit faptul că în perioada 06-10 martie a.c., persoana bănuită de comiterea faptei ar fi sustras mai multe cutii de viteză și o scară metalică din cadrul unei societăți de profil, din municipiu.

Astfel, în vederea administrării probatoriului, polițiștii Secției nr.4 de Poliție Ploiești, ieri, 16 martie a.c.,  au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, ocazie cu care au fost identificate și ridicate o parte din bunurile sustrase.

Bărbatul în cauză a fost condus la sediul unității de poliție în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor