logo
RNTV Live

Oamenii legii au răscolit astăzi şapte judeţe, inclusiv Prahova. Află ce căutau!

Mihai Constantinescu

Acţiune de amploare astăzi în ţară! Oamenii legii au răscolit nu mai puţin de şapte judeţe ale tării,înclusiv Prahova, plus Bucureştiul, în căutarea unui infractori bănuiţi că ar fi furat cosmetice de pe teritoriul Uniunii Europene. Se pare că ar fi vorba despre un grup infractional bine pus la punct, format din 28 de persoane camioane aflate în parcări de pe teritoriul Uniunii Europene. Numai din Franța ar fi fost furate produse cosmetice de peste 3,5 milioane de euro. Loviturile ar fi fost date în perioada 2015-2017.

În urma perchezițiilor au fost ridicate parfumuri, produse electronice, telefoane mobile și documente. Polițiștii au pus în executare 14 mandate europene de arestare, emise de autoritățile din Franța, pe numele celor în cauză. De asemenea, în ultimele zile, alți 7 membrii ai grupării au fost arestați în străinătate, dintre care 2 în Franța, 2 în Germania, 2 în Italia și unul în Belgia.

Acţiunile de astăzi au fosr realizate de către poliţiştii Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române și cei ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureș.

Cosmetice-furate-1

sursa voceabiz.ro

foto reprezentativa cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor