logo
RNTV Live

În ultimele 24 de ore, oamenii legii au făcut ravagii în Prahova/ FOTO

control-covid-1-1
Mihai Constantinescu

În ultimele 24 de ore, oamenii legii au făcut ravagii în Prahova. Concret, peste 300 de polițiști și polițiști locali au acționat în echipe mixte, constituite prin Ordin al Prefectului, pentru verificarea modului în care se respectă prevederile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, au fost verificate 509 de obiective/locații. Este vorba despre societăți comerciale, restaurante, terase, parcuri, mijloace de transport în comun, gări. Au fost legitimate 2.537 de persoane și verificate 592 de autovehicule (dintre care 374 mijloace de transport în comun).

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 74 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare totală de 3.800 de  lei.

Pe parcursul activităților de control, polițiștii aduc la cunoștința cetățenilor necesitatea, dar și obligativitatea purtării măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pentru toate persoanele prezente în spaţiile publice deschise din județul Prahova, cum ar fi: piețe, târguri/oboare, gări, autogări, stații pentru transportul în comun, parcuri, locuri de joacă, cu excepția persoanelor care desfășoară activități fizice intense sau în condiții de muncă solicitante și a copiilor cu vârsta mai mică de 5 ani.

Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/politistii-cauta-350-de…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/temutul-virus-al-momentului…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cel-mai-frumos-eveniment-al…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa IJP Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor