logo
RNTV Live

O victimă a unei explozii dintr-un apartament a fost scoasă de sub o placă de beton. Incidentul s-a petrecut în capitală, pe strada Răcari

112-salvare-ambulanta-accident-1024×577
Dumitrache Catalina

Luni s-a produs o explozie neurmată de incendiu s-a produs, la un apartament la etajul 2 situat pe strada Răcari din Capitală, potrivit Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

O victimă – un bărbat de 50 de ani, a fost scoasă din interior. Acesta era prins sub o placă de beton, în stare de conştienţă, care a fost preluat de un echipaj SMURD.

,,Efectuăm verificări pentru căutarea altor posibile victime. În urma exploziei, numeroase elemente de construcţie au fost dislocate (uşi, ferestre, zidărie)”, susține sursa citată.

Echipele de salvatori au evacuat şase locatari până în momentul de față. Sunt înregistrate pagube şi la etajul 3.

La faţa locului acţionează cinci autospeciale de stingere, o autospecială SMURD, una pentru descarcerare, precum şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Sursă: AGERPRES

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor