logo
RNTV Live

O vacanță în Sinaia, mai scumpă ca la Dubai

schi
Ștefan Petre

Ziare.com relatează că o turistă a povestit pe grupul de Facebook „Am fost acolo” experiența trăită în Sinaia. Deși s-a arătat mulțumită de condiții, prețul a ridicat multe semne de întrebare printre internauți.

„Bună, suntem în Sinaia.

Ai mei au vrut la schi, așa că am închiriat un apartament cu două dormitoare, o baie și un WC de serviciu, bucătărie și living. Suntem și cu nepoțelul de 1 an și 2 luni. Motelul e chiar vis-à-vis de parc, așa că pentru mine care nu schiez e perfect să ies la plimbare. Apartamentul e la parter, dar nu contează, motelul are lift.

Camerele sunt curate, cu televizoare în fiecare cameră, iar bucătăria, deși mică (cel puțin a noastră) e bine utilată. Există mașină de spălat vase, nu avem mașină de spălat rufe – nouă, pentru că suntem cu cel mic, ne-ar fi fost utilă. Nu știu dacă toate apartamentele sunt utilate la fel. Știu însă că există unele care au spațiu de joacă pentru copii. La noi nu e open space, ceea ce apreciez. Am plătit 6.200 de lei – 8 nopți, 4 adulți și un copil.

Recomand!”, scrie contul intitulat Cristina Jacote pe rețeaua de socializare.

Comentariile nu au întârziat să apară

  • „Mamă, cam scump. Am plătit 4.600 pentru 7 nopți, mic dejun și transport plus transfer, hotel 4 stele în Dubai lângă Burj Khalifa, o camera dublă deluxe. Va urma o recenzie cu imagini. Și e Dubai, nu Sinaia!”
  • „62 de milioane??? Doamnă, în ce țară locuiți?”
  • „Dacă tot aveți bani așa de ce nu v-ați dus în Austria sau Elveția?”
  • „Îi mai și promovați pe hoții ăștia ai noștri”
  • „Aberant de scump, dar este de vină cine dă, nu cine cere”
  • „Wow, la banii ăștia ar trebui și mic dejun! Pentru un apartament…”
  • „E scump rău”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor