logo
RNTV Live

O turistă străină a fost agresată de un urs în timp ce se plimba în zona barajului Vidraru

urs_cu_Pui
Dudau Andreea Valentina

O femeie în vârstă de 72 de ani, care era în vizită în România în calitate de turist, a fost atacată de un urs în zona barajului Vidraru din județul Argeș. Ca urmare a incidentului, autoritățile au emis un mesaj RO-Alert pentru a avertiza populația din zonă cu privire la pericolul prezent!

Incidentul a avut loc luni după-amiază, în apropierea barajului Vidraru. O femeie în vârstă de 72 de ani, cetățean străin, a fost atacată de un urs, suferind răni la brațul drept. Femeia prezintă plăgi provocate de mușcături și va fi transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

La fața locului au fost trimise echipaje medicale și ale Jandarmeriei. În momentul sosirii echipajului SMURD la locul incidentului, femeia era conștientă și a putut comunica cu salvatorii în limba engleză.

În urma incidentului, autoritățile au emis un mesaj RO-Alert pentru a avertiza populația din zona respectivă cu privire la pericolul prezent.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor