logo
RNTV Live

O tragedie a avut loc în Chicago, unde o fetiță de 8 ani a fost ucisă, iar alte 7 persoane au fost rănite

still-20543084-234494-still-1024×576-1
Dudau Andreea Valentina

O tragedie a avut loc la o petrecere în aer liber a unei familii din Chicago, unde o fetiță de 8 ani a fost ucisă, iar alte șapte persoane, inclusiv doi copii mici, au fost rănite. Potrivit poliției din Chicago, fetița a fost declarată moartă după ce a fost împușcată în cap!

Un băiețel în vârstă de 1 an și un băiat de 7 ani au fost împușcați de mai multe ori și au fost lăsați în stare critică, a declarat șeful adjunct al poliției din Chicago, Don Jerome.

Cinci adulți, cu vârste cuprinse între 19 și 40 de ani, au fost, de asemenea, răniți, a afirmat poliția, deși nu este clar în ce stare se află. Toate victimele au fost transportate la spitalele din zonă, a precizat poliția.

„Acesta nu a fost un act de violență întâmplător. Probabil că a fost legat de bande”, a spus Jerome. „Indiferent de motivația acestui incident, trei copii nevinovați au fost loviți. Unul dintre ei a murit tragic din cauza rănilor.”

Ofițerii care au intervenit la apel au aplicat manevre pentru salvarea vieții răniților,” a afirmat Jerome, numind împușcăturile „tragice”.

Poliția nu a identificat niciun suspect în împușcătură și nu au fost raportate arestări până duminică. Nu există informații despre atacatori.

Martorii oculari au descris doi indivizi care se aflau la fața locului, a menționat Jerome. Poliția nu a furnizat detalii suplimentare despre presupușii trăgători, dar șeful adjunct a calificat acțiunile lor drept „oribile și inacceptabile în orașul nostru”.

Detectivii se află la fața locului, a mai spus Jerome, adăugând că ancheta este „preliminară și în curs”. Poliția solicită oricui deține informații să se prezinte.

Armele de foc reprezintă principalul ucigaș al copiilor și adolescenților din America, depășind accidentele de vehicule cu motor, care au fost principala cauză de deces în rândul tinerilor din America până în 2020.

Datele federale de la Centers for Disease Control and Prevention arată că numărul deceselor prin împușcare în rândul copiilor și adolescenților din SUA a crescut cu 50% între 2019 și 2021.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor