Contrabandă cu țigări descoperită la punctul de trecere a frontierei Nădlac II

tigari
Dumitrache Catalina

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, au identificat și confiscat o cantitate semnificativă de țigări într-un automarfar condus de un cetăţean român. Incidentul a avut loc la intrarea în ţară.

Conform comunicatului Poliţiei de Frontieră, cetăţeanul român în vârstă de 45 de ani conducea un ansamblu rutier înmatriculat în România. Autocamionul, care circula pe ruta Germania – Republica Moldova, era declarat a transporta hârtie conform documentelor însoțitoare.

La un control de rutină, poliţiştii de frontieră au descoperit în compartimentul destinat transportului de marfă un total de 1.120 de baxuri de ţigări. Valoarea totală a confiscației a fost estimată la 7.280.000 de lei (aproximativ 1.456.000 euro).

Întreaga cantitate de țigări a fost confiscată, iar şoferul este cercetat pentru infracţiunea de deținere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita prevăzută de lege. Autoritățile continuă investigațiile în acest caz.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor