logo
RNTV Live

O tânără a fost târâtă în pădure unde urma să fie batjocorită de un bărbat. O aplicaţie a schimbat totul

casă părăsită sursă foto News.ro
Mihai Constantinescu

Aplicaţia care i- a salvat viaţa

O tânără a fost târâtă în pădure unde urma să fie batjocorită de un bărbat. O aplicaţie a schimbat totul

Clipe terifiante pentru o tânără de 17 ani din Iaşi. Fata a fost târâtă într-o pădure unde agresorul voia să o violeze. Minora a scăpat ca prin minune cu ajutorul unei aplicaţii instalate pe telefon.

„O persoană vătămată minoră, de sex feminin, se deplasa pe drumul comunal, pe o porţiune de pădure nemărginită, între satele Bârnova şi Poiana cu Cetate. Inculpatul a venit din spatele părţii vătămate, a prins-o din spate, cu o mână în zona gurii şi cu o mână de abdomen, a tras-o în pădure, lângă şanţul din drum, în interiorul pădurii, unde a ţinut-o, lipsind-o de libertate timp de mai mult de un minut, timp în care persoana vătămată a ţipat şi a plâns, reuşind să scape“, a precizat Monica Palaghia, procurorul-şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

În momentul în care era sechestrată, victima a reușit să activeze o aplicație de pe telefon, prin apăsarea în mod repetat a unui buton. Aplicația a apelat automat trei apeluri către numerele prestabilite în aplicație, dar a și înregistrat sunetul ambiental.

Victima a scăpat din mâinile agresorului după ce a început să ţipe şi să plângă, dar şi după ce bărbatul a observat faptul că fata iniţiase apeluri telefonice.

Acum bărbatul se află în arest.

foto cu caracter ilustrativ

sursa a1.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor