O tânără a fost târâtă în pădure unde urma să fie batjocorită de un bărbat. O aplicaţie a schimbat totul

casă părăsită sursă foto News.ro
cautam-reporteri-republikanews

Aplicaţia care i- a salvat viaţa

O tânără a fost târâtă în pădure unde urma să fie batjocorită de un bărbat. O aplicaţie a schimbat totul

Clipe terifiante pentru o tânără de 17 ani din Iaşi. Fata a fost târâtă într-o pădure unde agresorul voia să o violeze. Minora a scăpat ca prin minune cu ajutorul unei aplicaţii instalate pe telefon.

„O persoană vătămată minoră, de sex feminin, se deplasa pe drumul comunal, pe o porţiune de pădure nemărginită, între satele Bârnova şi Poiana cu Cetate. Inculpatul a venit din spatele părţii vătămate, a prins-o din spate, cu o mână în zona gurii şi cu o mână de abdomen, a tras-o în pădure, lângă şanţul din drum, în interiorul pădurii, unde a ţinut-o, lipsind-o de libertate timp de mai mult de un minut, timp în care persoana vătămată a ţipat şi a plâns, reuşind să scape“, a precizat Monica Palaghia, procurorul-şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

just insolv sprl

În momentul în care era sechestrată, victima a reușit să activeze o aplicație de pe telefon, prin apăsarea în mod repetat a unui buton. Aplicația a apelat automat trei apeluri către numerele prestabilite în aplicație, dar a și înregistrat sunetul ambiental.

Victima a scăpat din mâinile agresorului după ce a început să ţipe şi să plângă, dar şi după ce bărbatul a observat faptul că fata iniţiase apeluri telefonice.

Acum bărbatul se află în arest.

foto cu caracter ilustrativ

sursa a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here