logo
RNTV Live

O tânără din Telega a fost găsită moartă pe un câmp din Călăraşi. Era complet dezbrăcată. Detalii cutremurătoare

O tânără din Telega a fost găsită moartă pe un câmp din Călăraşi. Era complet dezbrăcată. Detalii cutremurătoare/ sursă foto Ziarul Argeşenilor
Mihai Constantinescu

Poliţia încercă să facă lumină în acest caz cutremurător

O tânără din Telega a fost găsită moartă pe un câmp din Călăraşi. Era complet dezbrăcată. Moartea ridică multe semne de întrebare. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Descoperirea şocantă a fost făcută în data de 13 octombrie. Trupul neînsufleţit, complet dezbrăcat a fost găsit pe un câmp, în apropierea autostrăzii A2. Hainele și geanta fetei au fost găsite tot pe câmp, la aproximativ 800 de metri de corp, notează ziarulincomod.ro.

Joi dimineață, 2 noiembrie, redacția ziarului Incomod a primit un mesaj de la un cititor cu privire la acest caz.

„În urmă cu 2 săptămâni am aflat că o fostă colegă de liceu (fată – 27 ani) a murit. După mai multe discuții cu foștii colegi, am fost informat că Poliția a declarat că a fost găsită moartă de hipotermie, înecată într-un lac din jud. Călărași (ea locuia în Telega – jud. Prahova), fără haine pe ea. La autopsie a reieșit că n-a consumat alcool sau droguri. Părinții sunt distruși, era singurul copil. Vă rog să ne ajutați, poate Poliția o să facă o anchetă serioasă. V-am trimis așa târziu acest mesaj pentru că am primit o recomandare. Am trimis acest mesaj la 3 televiziuni și nici una n-a fost interesată de acest subiect, vă rugăm să îi ajutați pe părinți să se facă dreptate.  rugăm să îi ajutați pe părinți să se facă dreptate.”, este mesajul primit pe adresa redacției.

Ce ştie tatăl tinerei

Tată fetei a povestit sursei citate că Mirabela a plecat pe 9 octombrie la București, la un concert al artistului Dilimanjaro. Două zile mai târziu tânăra şi-ar fi sunat părintele de pe un alt număr de telefon. L-a asigurat atunci că este bine. Şase zile mai târziu tatăl  a aflat vestea care i-a sfâşiat sufletul: singurul său copil era mort.
Moartea este învăluită în mister total, mai ales că se ştia că este plecată în Bucureşti şi a fost găsită în Călăraşi, moartă pe câmp.

“Nu știu la cine s-a dus în București. Ea a plecat la un concert, după un tip cu numele de scenă Dilimanjaro. Cam așa i-a spus bunică-sii, că se va duce după ei pe unde cântă, că-i place cum cântă și… Nu pot să-mi dau seama cum a ajuns în Călărași din București, dar cu o săptămână înainte fusese la alt spectacol de-al lui, în București.”, a povestit tatăl Mirabelei.

Când au aflat de tragica întâmplare, prietenii Mirabelei au încercat să ia legătura cu artistul Dilimanjaro, pentru a vedea dacă acesta ştie ceva . Artistul nu a putut oferi detalii.

Foto reprezentativă cu caracter ilustrativ

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor