O tânără a trecut prin clipe traumatizante pentru un telefon mobil. S-a întâmplat în Ploieşti

o tânără sursă foto a1.ro

O tânără, tălhărită pe o stradă din Ploieşti

O tânără a căzut victima un tâlhar violent. Totul s-a petrecut pe strada Poştei din Ploieşti pe unde aceasta se deplasa.

Din nefericire a fost remarcată de un bărbat din Plopu pentru telefonul pe care aceasta îl avea asupra ei. Folosind forţa, bărbatul a reuşit să-i ia telefonul şi să se facă nevăzut.

Pe fir au intrat oamenii legii În cadrul verificărilor efectuate, au identificat și depistat bărbatul de 36 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Ieri, în urma administrării probatoriului în cauză, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Vezi şi https://republikanews.ro/copiii-din-prahova-nu-au-scapat-de-infectarea-cu-noul-coronavirus/

Vezi şi https://republikanews.ro/politistii-prahoveni-au-descoperit-noi-bombe-cu-ceas-si-au-actionat-morti-de-beti-si-fara-permis-prinsi-la-volan/?fbclid=IwAR0ahZRjkJw1G8bW0QRtqym90qAAPVxvNMYJK7lGyZ9xEzCK0xt8FkCcITQ

Vezi şi https://republikanews.ro/triunghiul-bermudelor-in-prahova-a-fost-asfaltata-o-sosea-care-duce-nicaieri/?fbclid=IwAR361e78Yw-upPcr3pqrSEQ7-Sc-RuT0iUSFVZtmqAU1O7L-CoXmNjLiaDU

Vezi şi https://republikanews.ro/tot-mai-multi-prahoveni-interesati-de-profesia-de-parinte-video/

Vezi şi https://republikanews.ro/femeia-din-urlati-data-disparuta-dupa-ce-sotul-a-semnalat-disparitia-ei-a-fost-gasita/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here