logo
RNTV Live

O talentată pictoriță din Ploiești, premiată de Primărie / Vezi aici lucrarea acesteia!

Screenshot 2023-11-17 at 11.17.17
Ștefan Petre

În cadrul Salonului de Toamnă, organizat de Filiala Ploiești a Uniunii Artiștilor Plastici din România, Primăria Municipiului Ploiești a premiat una dintre lucrările expuse pe simezele Galeriei de Artă, din Piața Victoriei nr. 4.

Lucrarea premiată de municipalitate la vernisajul din această toamnă se numește „Vara la pădure” și este realizată de talentata pictoriță Camelia Profirescu. Aceasta a reușit ca, prin culorile expuse cu sensibilitate pe pânză, să ne mai amintească ceva din farmecul verii, anotimpul redat cu atâta emoție de cunoscutul artist plastic ploieștean.

Reprezentanții Primăriei municipiului Ploiești au oferit câștigătoarei, în cadrul ceremoniei găzduită de Galeria de Artă Ploiești, un premiu în valoare de 2000 de lei, însoțit de o diplomă și un frumos buchet de flori.

Vă invităm să admirați lucrarea premiată, precum și alte lucrări ale artiștilor care au expus pictură, sculptură, grafică sau artă decorativă în cadrul Salonului de Toamnă, al cărui vernisaj a fost deschis joi, 16 noiembrie 2023!

transmit reprezentanții Primăriei Ploiești, printr-un mesaj publicat online.

Sursă: Ploiești.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor