logo
RNTV Live

O singură medalie pentru boxul ploieștean

Mihai Constantinescu

Drumul pugiliștilor prahoveni la actuala ediție a Campionatelor Europene pentru Tineret s-a încheiat săptămâna trecută, joi seară. Dintre sportivii noștrii, doar Livia Botică, de la CSM Ploiești, a obținut o medalie de bronz.

Livia Botică a cucerit-o prin prezența sa în semifinalele Campionatelor Europene de Tineret, la categoria 80 de kilograme, o medalie de bronz. Livia este pregătită la clubul CSM Ploiești de antrenorii Titi Tudor „Prosop” și Adrian Pîrlogea.

La competiția europeană, desfășurată în Muntenegru, ea a fost asistată la colțul ringului de antrenorul lotului național feminin, Adrian Lăcătușu. Cu o zi mai devreme, Iulian Dumitrescu fusese declarat învins în fața ucraineanului Olexandr Balabin, după un meci extrem de echilibrat la finalul căruia oricare dintre luptători ar fi putut fi declarat învingător.

Odată cu drumul pugiliștilor prahoveni, la această ediție a campionatelor Europene pentru Tineret s-a încheiat și drumul întregii delegații a țării noastre. Livia Botica aduce acasă una dintre cele doar trei medalii de bronz cucerite pentru culorile românești. Ceilalți doi medaliați sunt Loredana Marin (categoria 60 de kilograme) și Andrei Musteț (categoria 63,5 kilograme).

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/restrictii-dure-de-astazi…/

Pentru mai multe şţiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor