O poveste din basket ne îndeamnă sa invatam despre voința si pasiune!

Familia Duca, o familie din Valeni, care de 10 ani isi sustine baietii in pasiunea lor pentru basket.

Vineri, la meciurile echipelor de basket de la Clubul Solaris, vom asista la o premiera : 3 frati vor juca pentru acelasi club ( Clubul Lynx, la care sunt legitimați), fiecare cu echipa pe care o reprezinta. Andrei, la baby 2010, Teo la mini 2008 si Alex la U14 2006.
Toti spera ca Mihai sa fie si el acolo, care lupta cu echipa de U16 2004 la Constanta in weekend. Mihai joaca la echipa de U16, favorita la calificarea in top 12 si in acest weeeknd pleaca la Constanta.
Timp de doi ani a fost imprumutat la Tonika Pucioasa. De doua ori pe saptamana facea naveta acolo. A condus echipa spre turneul final, alaturi de Ucluj, Csm Bucuresti, Laguna- nume grele din baschet. Putini stiu ca cei patru baieti vin tocmai de la Valeni, zilnic, la antrenamentele clubului de basket Lynx sau la meciurile oficiale. Acest lucru il fac de ani intregi, de la varste fragede.
Felicitări familiei Duca pentru susținerea visurilor copiilor în orice condiții! Sunteti un exemplu de munca, performanta si pasiune, atat pentru societatea românească cât și pentru lumea sportivă!

 

usrplus
sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here