logo
RNTV Live

O ploieșteancă, sărbătorită la împlinirea varstei de 100 de ani

aniversare
Erika Stoica

O ploieșteancă, sărbătorită la împlinirea varstei de 100 de ani.

Primăria municipiului Ploiești a aniversat, azi, pe Smaranda Crăciunescu, cu prilejul împlinirii venerabilei vârste de 100 de ani.

Născută în anul 1923, în comuna Berceni din județul Buzău, a devenit ploieșteancă, prin adopție, în anul 1953. A lucrat ca sanitar la Crucea Roșie, dactilograf la C.A.P. și la Telefoane. Secretul longevității, mărturisește Domnia-sa, a fost credința neclintită în valorile creștine ale ortodoxiei, de unde a împrumutat principiile care i-au călăuzit întreaga viață: bunătate, generozitate, iubirea pentru aproapele său.

Sentimente profunde și sincere, de respect, admirație și prețuire au fost împărtășite de reprezentanții administrației ploieștene, alături de concitadina sărbătorită, precum și de membrii familiei acesteia.

Surpriza municipalității pentru centenara aniversată a fost una pe măsura admirabilei vârste împlinite: o diplomă aniversară, un tort, un frumos buchet de flori și o sumă de bani oferite cu prilejul acestei aniversări.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor