logo
RNTV Live

O ploieşteancă a ajuns în atenţia oamenilor legii pentru delapidare, fals sub semnătură privată și fals intelectual

creditelor
Mihai Constantinescu

Cercetată pentru delapidare, fals sub semnătură privată și fals intelectual

 O ploieşteancă a ajuns în atenţia oamenilor legii pentru delapidare, fals sub semnătură privată și fals intelectual. Este vorba despre o femeie de 41 de ani care acum este cercetată într-un dosar penal. Acesta era angajată la o societate comercială. Cecetările au scos la iveală ca timp de doi amni aceasta şi-ar fi însuşit sume impprtante de bani.

Mai exact, în perioada 2012-2014, și-ar fi însușit sume de bani din casieria firmei, în cuantum de 503.242 lei.

Pentru a-şi asigura reuşita, aceasta ar fi alterat conţinutul extraselor de cont ridicate de la unităţile bancare. Astfel în evidenţa contabilă (registrele de casă, jurnale de cumpărturi, note contabile) a societății ar fi fost ataşate înscrisuri în care fie nu apar tranzacţiile desfăşurate, fie sunt menţionate alte tranzacţii decât cele desfăşurate în realitate ori sunt menţionaţi alţi beneficiari decât cei în conturile cărora se efectuaseră transferurile.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/2018-vine-cu-vesti-bune-pentru-bugetari-sunt-anuntate-cresteri-salariale/

Acum femeia este cercetată penal  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare, fals sub semnătură privată și fals intelectual.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa IJP Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor