logo
RNTV Live

O NOUĂ VERSIUNE PENTRU APLICAȚIA DSU

Barbuceanu Nicoleta

O nouă versiune a aplicației Departamentului pentru Situații de Urgență a fost lansată. Utilizatorii pot primi mai multe tipuri de alerte, pot afla în timp util atenționările meteo, dar găsi și informații despre comprtamentul adecvat în diferite situațiile de urgență.

Departamentul pentru Situații de Urgență a sărbătorit recent 9 ani de activitate. Cu această ocazie, aplicația instituției a fost actualizată. Aceasta are rolul de a pregăti și instrui populația în situații de urgență.

Prima secțiune a aplicației este destinată știrilor ce le oferă utilizatorilor informații cu privire la evenimentele curente de la nivel național. A doua secțiune are o hartă interactivă din care aflăm cele mai apropiate unități de primiri-urgențe, spitale, unități de pompieri, baze și refugii salvamont, adăposturi de protecție civilă, stații de ambulanță, unități de poliție și jandarmerie și farmacii non-stop.

Aplicația are și modulul de raportare prin care cetățenii  care au fost martorii unei situații de urgență pot trimite în timp real fotografii, clipuri video și/sau mesaje.Totodată aceasta cuprinde și ghiduri de comportare în cazul unor situații de urgență cum ar fi cutremurele, inundațiile, incendiile sau avalanșele.

Aplicația DSU este disponibilă pe toate tipurile de telefoane si poate fi descărcată gratuit.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor