logo
RNTV Live

O nouă şansă pentru candidaţii respinşi la examenul de Bacalureat. Pot face asta până vineri

Sesiunea specială pentru olimpici este organizată de ISJ Prahova
Mihai Constantinescu

Încep înscrierile pentru sesiunea din toamnă

O nouă şansă pentru candidaţii respinşi la examenul de Bacalureat. Pot face asta până vineri

Candidaţii respinşi la sesiunea din vară a examenului de Bcalureat au o nouă şansă la cea din tomană. Înscrerile încep de astăzi şi ţin până vineri.

Potrivit reprezentaţilor Ministerului Educaţiei Naţionale, probele din toamnă încep pe 20 august cu proba scrisă la Limba şi literatura română. Urmează apoi pe 21 august – cea la Limba şi literatura maternă, apoi  22 august – proba obligatorie a profilului, iar la 23 august proba la alegere a profilului şi specializării.

Competenţele lingvistice de comunicare în limba română sunt evaluate înzilele de 24 şi 27 august. O zi mai târziu se vor evalua competenţele lingvistice de comunicare în limba maternă. Pe 29 – 30 august este programată evaluarea competenţelor digitale, 30 – 31 august evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Rezultatele finale vor fi afişate pe 6 septembrie.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/a-anuntat-pe-facebook-ca-se-sinucide-si-apoi-a-disparut-toata-lumea-il-cauta/

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/incredibil-cum-se-fac-bani-grei-pe-platoul-bucegi-politia-a-intrat-pe-fir/

Fotot cu carater ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor