logo
RNTV Live

O nouă parcare supraterană în Ploieşti/ VIDEO

Theo Tănăsescu

O nouă parcare supraterană urmează să fie construită în zona Halelor Centrale. Este proiectul prezentat luni de Primăria Ploieşti. Imobilul, cu aproape 160 de locuri, va fi construit pe trei nivele şi va degreva traficul sufocant din centrul oraşului. Potrivit estimşrilor specialiştilor, construcţia ar urma să fie gata în maximum un an.

O nouă parcare în Ploieşti

Zona Halelor Centrale din Ploieşti este una intens circulată, fapt pentru care a găsi un loc de parcare este o adevărată provocare. Această situaţie va fi rezolvată în scurtă vreme, odată cu demararea construcţiilor pentru o nouă parcare.

Noua construcţie va fi amplasată în zona actualului sediu administrativ al Halelor Centrale, care va fi mutat în curând în clădirea unde şi-a desfăşurat activitatea Tribunalul Prahova.

Lucrările pentru noul imobil vor ajunge să coste aproximativ 2, sau 3 milioane de euro. Banii vor fi suportati din bugetul local al municipiului.

Pe toata întinderea sa, noua parcare va cuprinde şi zona chioşcurilor învecinate pieţei, dar şi ultimul rând de tarabe de pe platou.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/intr-o-localitate-din-prahova…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor