logo
RNTV Live

O nouă negociere directă cu actualul operator de salubritate/ VIDEO

Mihai Constantinescu

O nouă negociere directă cu actualul operator de salubritate!

O nouă negociere directă cu actualul operator de salubritate, Blue Planet. Decizia a fost luată în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Ploiești. De menţionat este că  municipalitatea nu a finalizat licitația pentru atribuirea contractului de salubritate căi publice și deszăpezire.

Consiliul Local Ploiești a aprobat luni, în cadrul unei ședințe extraordinare, un proiect de hotărâre care vizează o nouă negociere directă cu actualul operator de salubritate, Blue Planet.

Asta pentru că actualul contract cu Blue Planet expiră la finalul anului. Astfel, Primăria Ploiești va încredința din nou direct serviciul de curățenie și deszăpezire a străzilor până la 10 aprilie 2022.

Reamintim că pe 20 septembrie, Primăria Ploiești a semnat cu Blue Planet Services un contract pentru curățenie căi publice și deszăpezire până la finalizarea licitației.

Fondurile puse la dispoziție pentru delegarea serviciului de Curățenie Căi Publice și deszăpezire până la finalul lunii aprilie sunt în valoare de 6,7 milioane lei.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/gestul-facut-de-un-prahovean-de-la-geamul-caminului-l-a-costat-un-dosar-penal/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanew.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor