O nouă majorare a prețului la abonamente și bilete în Ploiești/ VIDEO

cel mai verde complex reziential

O nouă majorare a prețului la abonamente și bilete în Ploiești

Conducerea SC Transport Călători Express Ploiești ia în calcul o nouă majorare a prețului la abonamente și bilete. Potrivit directorului Alexandri Nicolae, propunerea de creștere a tarifului perceput de societatea de transport în comun vine ca urmare a faptului că au crescut cheltuielile legate de achiziționarea de carburanți și energia electrică.

cel mai verde complex reziential


Vești proaste pentru cei care circulă cu mijloacele de transport în comun din Ploiești. Conducerea SC Transport Călători Express Ploiești ia în calcul o nouă majorare a prețului la abonamente și bilete. Acest lucru este urmare a creșterii prețului la carburanți și energie electrică.

Potrivit directorului Alexandri Nicolae  va înainta această propunere Consiliului de Administrație al TCE. O altă variant pe care reprezentanții CA-ului o vor analiza este aceea de a solicita municipalității o reevaluare a costului pe kilometru care este plătit către societate ca și compensaţie.

Potrivit managerului societății de transport în comun din Ploiești, intenția nu este ca majorarea tarifului să acopere în integralitate costurile pe care TCE le are pentru a asigura acest serviciu de interes public. Totodată, directorul Transport Călători Express susține că viitorul tarif ar fi asemănător cu cel  practicat în alte municipii reședință de județ.

De altfel, pentru a face față cheltuielilor, managerul societății speră ca Guvernul Românie să ia decizia de a plafona prețul la carburant.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here