logo
RNTV Live

O NOUĂ ÎNFRÂNGERE

Daniel

CSM Petrolul Ploiești a pierdut partida cu FC Argeș, scor 81-83. Lupii au ajuns la cea de-a treia tentativă nereuşită de a obţine victoria care îi asigură prezenţa între primele zece echipe ale Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

În fața a peste 800 de spectatori baschetbaliștii de la CSM Petrolul Ploieşti au pierdut un meci în care au condus numai în ultimul minut, după ce adversarii au avut avantaj și de 22 de puncte!

FC Argeş Piteşti a reuşit să se impună cu 83-81 la capătul unui joc în care ploieștenii s-au trezit foarte târziu.

Cei mai prolifici marcatori pentru CSM Petrolul Ploieşti, au fost: Brkic cu 19 puncte, Misters cu 17și Bogdan Popa cu 16.

Pentru lupi urmează, miercuri, de la ora 19:00, meciul din deplasare, cu SCM „U” Craiova, apoi, lunea viitoare, de la ora 17:45 ultimul meci din această primă fază a campionatului, cu BC CSU Sibiu, în Sala Sporturilor “Olimpia”.  Cu o victorie în oricare dintre cele două partide, CSM Petrolul Ploieşti îşi asigură prezenţa între cele mai bune 10 echipe ale Ligii Naţionale, având şansa ca, în Faza a doua, să lupte pentru accederea în play-off.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor