logo
RNTV Live

O nouă BOMBĂ în TVR. Pătraru, ajutat de Septimiu Sărățeanu

dragos-patraru
rnews

Septimiu Sărățeanu, producător la TVR 1, a anunțat că va părăsi postul public de la 30 iunie și vine cu o serie de dezvăluiri despre colaborarea cu șefa TVR, Doina Gradea.

„Totul a culminat in plina sedinta cu acuzatia ca sunt anti-PSD pentru ca am difuzat o stire de la intalnirea premierului Dancila cu Jean Claude Junker”, a povestit Sărățeanu într-o lungă postare pe pagina sa personală de Facebook.

El a mai menționat și că i-a dat lui Dragoș Pătraru o serie de mesaje pe care le-a primit pe Whatsapp de la Doina Gradea:

„I-am incredintat lui Dragos Patraru cateva mostre de mesaje de pe whatsapp pe care Doina Gradea mi le trimitea sistematic. E tributara unor vechi reflexe pe care le avea in PRO TV si care acolo puteau parea normale prin natura business-ului si performantei acestuia.

Si in TVR ar trebui sa fie normale daca ar exista criterii de performanta si evaluari pe criterii profesionale si nu pe subiectivisme.”

Textul integral al lui Septimiu Sărățeanu:

Pentru mine ziua de 30 iunie va fi ultima in care voi mai fi “inregimentat” la TVR. Orice s-ar intampla dupa aceasta data nu voi mai ramane acolo, intr-o atmosfera viciata, aproape irespirabila provocata si intretinuta de actuala conducere.

Multi m-au intrebat ce am castigat dupa ce am afirmat lucruri . Am pierdut un job si asa nesigur dar am castigat sentimentul demnitatii si al respectului de sine . Cine m-a pus sa o fac? Constiinta !

Eu nu ma mai vad capabil sa lucrez cu oameni care au asemenea comportament si isi trateaza colegii drept negri pe plantatie. 
Imediat dupa postarea de pe facebook referitoare la scandalul “cap de porc” m-a sunat Doina Gradea, probabil sa ma “dojeneasca” sau sa ma “ia la intrebari”. Nu i-am raspuns . Nu am vrut sa-i raspund si m-am simtit cumplit de bine .

De ce nu am ales tacerea pentru ca vreau sa ma mai pot uita in oglinda si sa nu-mi fie rusine de meseria pe care mi-am ales-o acum 27 de ani .
I-am incredintat lui Dragos Patraru cateva mostre de mesaje de pe what’s up pe care Doina Gradea mi le trimitea sistematic.

E tributara unor vechi reflexe pe care le avea in PRO TV si care acolo puteau parea normale prin natura business-ului si performantei acestuia. Si in TVR ar trebui sa fie normale daca ar exista criterii de performanta si evaluari pe criterii profesionale si nu pe subiectivisme.

Am fost anuntat ca nu voi mai produce 1 Matinal format pe care l-am creat si implementat pentru ca :

– nu exista chimie intre prezentatori (prezentatorii mi-au fost “serviti”, iar disfunctionalitatile dintre ei le-am semnalat eu de nenumarate ori)

– formatul nu performeaza (dupa plecarea mea se lucreaza pe acelasi format “prost” iar producator e un tip simpatic, iesit din sistem de vreo 7 ani dar remarcabil ca prezentator de gale Local Kombat)

– pentru ca au venit invitati intr-o emisiune cei care au facut aplicatia airhelp care te ajuta sa-ti recuperezi banii de pe curse defectuoase sau neefectuate cu avionul .

Continuarea aici:

paginademedia.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor