logo
RNTV Live

O navă străină a explodat în Marea Neagră

23eee1e7-77d2-4e5c-bf7a-8c0d183a74f8
Erika Stoica

O navă străină a explodat, miercuri dimineață, în Marea Neagră, în zona de Portului Sulina.  Echipajul, format din 12 persoane, a fost preluat şi adus în port, urmând să fie evaluat din punct de vedere medical.

Este vorba despre o navă de marfă sub pavilion Togo care ar fi lovit o mină marină, incidentul petrecandu-se în largul Portului Sulina.

Garda de Coastă a transmis că ”în data de 20.09.2023, la ora 06.50, urmare a unui mesaj de urgență “MAYDAY”, transmis în CH 16 VHF, de către o navă comercială, prin care informează că a avut loc o explozie la bord, M.R.C.C a declanșat o operațiune S.A.R. pentru salvarea echipajului acesteia. La acțiunea de salvare a participat un mijloc de mobilitate din cadrul Gărzii de Coastă și o navă specializată SAR din cadrul ARSVOM. Toți membrii de echipaj au fost aduși în siguranță în portul Sulina, la bordul navei ARSVOM. Cercetările sunt desfășurate de către Autoritatea Navală Română”, citat de stirileprotv.ro.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor