logo
RNTV Live

O mică avere în borcan! Povestea borcanului cu 60.000 de lei ars într-un incendiu la o magazie din Cluj

bani 3
Dumitrache Catalina

Un incendiu izbucnit la magazia socrilor unui edil din Cluj a distrus 60.000 de lei ascunși într-un borcan. Banii s-au făcut scrum.

Localitatea Cetan, din comuna Vad, judeţul Cluj este locul accidentului. O casă a fost cuprinsă de flăcări, dar și patru anexe gospodărești. O femeie de 77 de ani a suferit un atac de panică și a fost evaluată la fața locului de către medici, fără a fi transportată la spital.

După ce soțul femeii de 77 de ani a încercat să aprindă o butelie care a produs o flamă foarte mare a izbucnit și incendiul. Pompierii au ajuns la scurt timp și au reușit să stingă flăcările.

Casa aparține socrilor actualului viceprimar din Vad, care imediat după incendiu se pare că ar fi scos din hambarul de porumb un teanc mare de bani, o parte dintre ei topiți, spun vecinii acestora.

Viceprimarul spune că este vorba doar despre 1.000 lei, banii socrilor ținuți într-un borcan în bucătăria de vară, nicidecum ascunși în cereale.

Se pare că în documentele încheiate la finalul intervenției ar apărea altceva. Suma declarată ar fi, de fapt, 60.000 lei. O parte s-ar fi aflat în casă, iar o parte ar fi fost ascunsă în depozitul de cereale.

Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru distrugere din culpă și urmează să stabilească cu exactitate pagubele materiale, dar și suma de bani arsă.

Sursă: Antena3CNN

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor