logo
RNTV Live

O menajeră din Sri Lanka, dată dispărută de către o prahoveancă

f6e64912-7424-4cb7-b998-3aca09462bd7
Mihai Constantinescu

O menajeră din Sri Lanka, dată dispărută de către o prahoveancă

La data de 9 octombrie  a.c., în jurul orei 09:50, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi au fost sesizați de către o femeie despre faptul că, menajera sa, CHAKKRAWARTHIGE SADAMALI NILUKA,  cetățean al statului Sri Lanka, în vârstă de 38 de ani, care locuiește cu apelanta, în comuna Târgșoru Vechi, a plecat în mod voluntar de la domiciliu., fără a se mai întoarce.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,65 m, greutate 65 kg,  constituție corpolentă, ten închis-mulatru, păr brunet, lung, ochi căprui.

La momentul plecării purta pantaloni de culoare bleu, pulover alb, încălțăminte sport de culoare neagră, un rucsac din imitație de piele, bej, cât și o geantă de călătorie albastră. 

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea persoanei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor