logo
RNTV Live

O mamă si copilul de un an au fost dați dispăruți

WhatsApp Image 2022-05-07 at 21.15.38
Daniel

I-AȚI VĂZUT?

La data de 7 mai, în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Slănic au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, concubina sa, Târșăreanu Elena, în vârstă de 30 de ani a plecat în mod voluntar de la domiciliu, împreună cu fiul său minor, Bizineche Eduard Constantin, în vârstă de 1.5 ani.

Semnalmente Târșăreanu Elena: 1,60 metri înălțime, greutate aproximativ 60 kg, păr negru, lung, ochi căprui, față ovală.

Femeia în cauză la momentul plecării era îmbrăcată cu pantaloni de culoare verde, hanorac de culoare albă, pantofi de culoare roșie.

Semnalmente Bizineche Eduard Constantin: 80 cm înălțime, greutate aproximativ 11 kg, ten deschis, ochi căprui, față ovală.

Nu s-a putut stabili vestimentația purtată de minor.

Cetățenii care pot oferi informații cu privire la persoanele dispărute sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliției sau să apeleze numarul unic de urgență 112.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor