logo
RNTV Live

O mamă şi-a ucis cu bestialiltate pruncul:”Aşa a fost mai bine pentru toţi”. Tată e de altă părere

sursă foto Cancan
Mihai Constantinescu

A luat viaţa bebeluşului său

O mamă şi-a ucis cu bestialiltate pruncul:”Aşa a fost mai bine pentru toţi”. Tată e de altă părere.

O mamă va trebui să trăiască pentru tot restul vieţii cu gândul că şi-a ucis cu o cruzime ieşită din comun propiul bebeluş.

Femeia mai are cinci copii, dar pe acesta nu l-a mai vrut. Aşa că, după ce i-a dat naştere, l-a sugrumat, incendiat şi aruncat în haznaua din curtea casei. 

“Aşa a fost mai bine pentru toţi”, a spus femeia de  33 de ani din Todireşti, judeţul Vaslui 

Soţul femeii însă are o altă ipoteză. Acesta crede că a vrut să scape de bebeluş pentru că ar fi fost făcut cu un alt bărbat.

Elena Savin a rămas însărcinată anul trecut. I-a cerut soţului bani pentru o întrerupere de sarcină, însă nu a mai făcut-o. Nu a renunţat însă la ideea de a nu-l avea în viaţa ei pe bebeluş. Se pare că mama criminală i-ar fi cerut sfatul cumnatei sale, care ar fi sfătuit-o să dea foc bebeluşului şi să-l arunce în hazna, pentru a nu lăsa urme, notează observator.tv.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/cadavru-gasit-in-apele-teleajenului-pompierii-prahoveni-intervin-in-acest-moment-pentru-a-l-scoate/

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/au-aparut-ciresele-in-pietele-din-ploiesti-cat-costa-si-cine-cumpara/

Foto cu carater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor