O mamă din Prahova şi-a obligat copila de şase ani să participe la orgii sexuale. Ce scuză are pentru fapta ei înfricoşătoare! FOTO

În loc să-i fie părinte, o mamă a decis să transforme copilăria propriei fiice în cel mai teribil coşmar. Este vorba despre Cristina Negrei, din Breaza, care şi-a obligat fetiţa, în vârstă de doar şase ani, să întreţină relaţii sexuale cu iubitul său şi să participe la orgii sexuale. Femeia are o explicaţe strigătoare la cer pentru suferinţa copilului şi susţine chiar că este nevinovată. Cu o seninătate bolnavă, femeia spune că totul s-a întâmplat pentru că era beată.

O apropiată a mamei fetiţei spune despre fetiţă că: “Am găsit-o culcată pe ciment, iar în pat mai erau cinci bărbați. Eu am scos-o de-acolo, anul trecut în ziua de Paști”.

cel mai verde complex reziential

Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova a solicitat instanței de judecată decăderea din drepturile părintești pe numele tinerei din Breaza. Fetița este în prezent consiliată pentru a putea trece peste trauma pe care a suferit-o din cauza mamei, dar și a bunicii sale, o femeie la fel de iresponsabilă. Corina Nicoa, purtătorul de cuvânt al DGASPC Prahova a declarat că minora este acum integrată din punct de vedere social și școlar, este în clasa pregătitoare și învață la o școală de stat din Prahova.

Mama copilei
citiţi mai multe aici https://www.ziarulincomod.ro/detalii-socante-despre-cazul-fetitei-de-6-ani-obligata-de-mama-sa-se-prostitueze-si-sa-participe-la-orgii-sexuale-foto/

foto cu caracter ilustrativ

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here