logo
RNTV Live

O idee și pentru conducătorii Petrolului!

stadio olimpico
Cristian Anghelescu

Dornici să spele cât mai grabnic rușinea unui sezon rușinos, încheiat doar pe locul 8, oficialii echipei italiene de primă ligă Lazio Roma au găsit o formulă interesantă de a-i răsplăti pe cei doar 11 fani care s-au abonat în prima zi în care clubul din capitala Italiei a pus în vânzare abonamentele pentru noul sezon.

Aceștia au gândit o campanie promovată şi pe reţelele de socializare ale clubului astfel încât, imediat după ce suporterii au achiziționat abonamentele, preşedintele Claudio Lotito şi o parte dintre jucători, printre care şi noua achiziţie Ciro Immobile, au mers acasă la abonaţi pentru a le mulţumi personal pentru că au rămas lângă echipă și s-au grăbit să-și achiziționeze legitimațiile de acces. Mai mult decât atât, suporterii au primit cadou un tricou de deplasare din noul sezon, dar şi o plachetă din partea clubului.

Vorbim despre Lazio, club care a avut sezonul trecut 12.800 de abonați, în condițiile în care “Stadio Olimpico” (foto), arena pe care joacă AS Roma, are o capacitate de 72.698 de locuri. Așadar, un plătitor din șase avea abonament la meciurile echipei…

De-ar fi așa și la Ploiești, respectând algoritmul italian, la meciurile de pe “Ilie Oană” ar exista circa 2500 de abonați! Care ar trebui să achite, pentru întreg sezonul și funcție de locul ales, următoarele sume:

Loje: 405 lei/loc

Tribuna 0: 205 lei

Restul sectoarelor: 105 lei

Un bilet va putea fi procurat contra unei sume de 6 lei, indiferent de sectorul de tribună pe care-l ocupă solicitantul. Iar cei care solicită păstrarea locului din trecut, găsesc înțelegere!

La fel ca și în campionatul 2015-2016, serviciul de vânzări bilete şi abonamente va fi externalizat către Eventim.

Donații pentru noua echipă Petrolul!

În contul A.S. PETROLUL 52 la ALPHA BANK PLOIEŞTI

Cont LEI: RO60BUCU1812235339171RON

Cont EURO: RO62BUCU1811215949773EUR

Cod SWIFT: BUCUROBU

Cont PAYPAL: alaturidepetrolul@gmail.com

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor