logo
RNTV Live

O firmă prahoveană, în plin scandal cu austriecii care deţin Orhideea Towers

orhideea towers
rnews

O firmă prahoveană se află în centrul unui imens scandal cu antreprenorul general al proiectului de birouri Orhideea Towers din Bucureşti. Compania Porr Construct a reziliat unilateral contractul cu unul dintre subcontractori, Urban Consult, firmă care aparţine lui Mihai Ştefănescu, partener de afaceri cu senatorul prahovean, Radu Oprea.

 

Cei de la Urban Consult au dat acum în judecată compania austriacă pentru a-şi recupera banii investiţi pe lucrările ce au fost deja efectuate, dar şi suma executată din scrisoarea de garanţie.

Datoria celor de la Porr către firma prahoveană se ridică la aproximativ 230.000 de euro, pentru plata lucrărilor efectuate, dar neplătite, peste 481.000 de euro reprezentând suma executată din scrisoarea de garanţie, cât şi plata penalităţilor contractuale, a comisionului de plată a sumei executate şi plata cheltuielilor de judecată, se arată în cererea de chemare în judecată, înregistrată la Tribunalul Bucureşti.

citeste mai multe aici –

http://www.economica.net/probleme-la-constructia-birourilor-orhideea-towers-austriecii-de-la-porr-au-dat-teapa-unei-firme-romanesti_135186.html#n

sursa foto – BEHF

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor