logo
RNTV Live

O femeie a fost înjunghiată în plină stradă. Un poliţist aflat în timpul liber i-a sărit în ajutor

Înjunghiată în plină stradă/ sursă foto stirile protv
Mihai Constantinescu

Înjunghiată în plină stradă

O femeie a fost înjunghiată în plină stradă. Un poliţist aflat în timpul liber i-a sărit în ajutor. Cel mai porbabil aceasta nu ar fi avut nici o şansă dacă omul legii nu ar fi reuşit să imobilizeze atacatorul.

S-a întâmplat în Captiala, zona Giurgiului. Un bărbat de 51 de ani a încercat să-şi ucidă iubita. Mai întîi a fugărit-a pe pe starzi sub privirile trecătorilor şi a agresat-o. Cu sânge rece a luat un cuţit şi a înjunghiat-o pe iubita lui cu 10 ani mai tânără.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/un-taximetrist-din-ploiesti-fost-amenintat-de-un-client-cu-cutitul/

Norocul femeii a fost că în acel moment trecea prin zonă un poliţist aflat în timpul liber. A văzut întrega scenă şi a intervenit. A reusit să-l impobilizeze pe atacator până la sosirea echipajelor de poliţie.

„Bărbatul se afla în custodia Poliţiei.Colegul nostru care se afla în timpul liber, se plimba pe stradă în acel moment, a observat incidentul şi a intervenit imediat pentru imobilizarea bărbatului agresiv”, a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei pentru stirilekanld.ro

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor