logo
RNTV Live

Generația “altfel” invitată să se alăture unui nou partid

daniel-constantin-1
rnews

Daniel Constantin a lansat duminică, pe Facebook, o invitaţie către generaţia „altfel” să se alăture proiectului său PRO România, pe care urmează să îl lanseze luni. El a explicat că generaţia „altfel” este a tuturor celor care ştiu că lucrurile pot fi făcute bine şi a celor care au un cuvânt de spus şi nu au putut fi auziţi.

 

“Invitaţie către generaţia altfel. A mai rămas o singură zi până când vom lansa oficial PRO România, un nou proiect în care eu şi mulţi oameni credem cu putere. Ne-am propus, printr-o altfel de gândire sa acţionăm altfel”, a scris Daniel Constantin.

 

El  a susţinut că „acum este timpul ca această generaţie să se implice!”.

„Îi invităm pe toţi să se alăture unui proiect al lor, care va fi construit pentru ca vocea lor să fie auzită!”, a conchis fostul vicepremier.

 

Citește mai mult pe: http://www.romaniatv.net/daniel-constantin-invita-generatia-altfel-sa-se-alature-partidului-sau-pro-romania-pe-care-il-lanseza-luni_358507.html

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor