logo
RNTV Live

O femeie din Urlaţi a plecat la serviciu acum două zile şi a nu a mai revenit acasă. Apelul poliţiştilor

dispăruta Urlati
Mihai Constantinescu

A plecat la serviciu acum două zile şi a nu a mai revenit acasă

Astăzi, în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Urlați, au fost sesizaţi de către un bărbat, din orașul Urlați, cu privire la faptul că în ziua de 26 august a.c., soția sa Vintilă Cătălina în vârstă de 44 de ani, a plecat la locul de muncă din oraș și nu a mai revenit la domiciliu până în prezent.


La momentul plecării era îmbrăcată cu un tricou de culoare deschisă, pantaloni tip blugi și era încălțată cu o pereche de adidași de culoare deschisă, iar asupra sa avea o geantă din piele de culoare maro.
Semnalmente: înăltime aproximativ 1,69 m, greutate aproximativ 50 kg, ochi căprui, față ovală, păr drept tuns până la nivelul umerilor, fără semne particulare sau tatuaje.


Persoanele care pot da relații care să ajute la identificarea femeii sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție, sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor