logo
RNTV Live

O femeie din Prahova s-a trezit în toiul nopții că autoturismul său a fost incendiat. Vezi cine este autorul grozăviei

sursă foto Observator de Constanta
Mihai Constantinescu

O femeie din Prahova s-a trezit în toiul nopții că autoturismul său a fost incendiat. Vezi cine este autorul grozăviei.

Totul s-a petrecutin cursul nopții de marți. Femeia, care locuiește în Ceptura, a auzit afară zgomote ciudate. Nu mică i-a fost mirarea să vadă că autoturismul său tocmai fusese incendiat.

Speriată, a cerut ajutor polițiștilor.

În baza sesizării polițiștii s-au deplasat la fața locului, incendiul fiind lichidat de pompieri, fără a fi înregistrate victime omenești.

Din verificările și investigațiile efectuate de polițiști, a reieșit faptul că incendiul în cauză ar fi fost provocat de către un bărbat de 51 de ani. Acesta era fostul soț.

Se aflat sub influența băuturilor alcoolice și s-a deplasat la domiciliul apelantei, deși asupra acestuia a fost emis un ordin de protecție, de către Judecătoria Mizil, prin care nu avea voie să se apropie la mai puțin de 50 de metri de ea.

În urma probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind condus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Câmpina, în vederea executării măsurii.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor