logo
RNTV Live

O femeie comite o crimă oribilă: ucide o profesoară cu 100 de lovituri de cuțit din “curiozitate”

supraveghere-persoane-iunie-politia-romana-18849027
Iorgu Theo

O instanță sud-coreeană a emis o condamnare la închisoare pe viață pentru o femeie care a ucis o persoană necunoscută, motivând că a făcut acest gest “din curiozitate”, conform informațiilor furnizate de Rador Radio România.

În luna mai, Jung Yoo-jung a înjunghiat o profesoară de engleză de peste 100 de ori. Femeia în vârstă de 23 de ani a contactat-o pe profesoară, pretinzând că are o fiică care are nevoie de meditații.

Procurorii au cerut să fie ucisă

Procurorii au solicitat pedeapsa cu moartea pentru Jung Yoo-jung, în vârstă de 23 de ani, dar aceasta a implorat instanța să fie clementă, afirmând că suferea de halucinații și de o serie de probleme de sănătate mintală, conform informațiilor furnizate de BBC News.

Tribunalul Districtual Busan i-a cruțat viața lui Jung, dar a respins afirmațiile conform cărora uciderea monstruoasă a fost declanșată de o boală mintală, deoarece crima a fost „planificată și realizată cu atenție”, a declarat judecătorul Kim Tae-eob.

Jung a fost găsită vinovată de ucidere, profanare și abandonarea unui cadavru, condamnare pronunțată la cinci luni după ce a fost acuzată de uciderea și dezmembrarea brutală a unei femei de 26 de ani, pe care a cunoscut-o printr-o aplicație, în luna mai.

Mai multe informaţii găsiţi aici.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor