O fată de 13 ani, sedusă de un bărbat cu 23 de ani mai mare. Ce a urmat este şocant

Bărbatul bănuit de viol, arestat preventivde poliţişti
cautam-reporteri-republikanews

Bărbatul de 36 de ani a reuşit să seducă fata de doar 13 ani prin metoda loverboy. Timp de trei luni ar fi cazat–o și dus-o pe șoseaua de centură a municipiului Bistrița, pentru a practica prostituția, preluând banii obținuți de minoră de la clienți.

just insolv sprl

De asemenea, bărbatul ar fi determinat o altă tânără, de 20 de ani, să practice prostituția,  în aceeași zonă, însușindu-și și de această dată banii obținuți.
  
Pe fir au intrat oamenii legii! Ieri dimineață, a fost efectuată percheziția la locuința acestuia și au fost audiate mai multe persoane.
Față de bărbatul în cauză, procurorul D.I.I.C.O.T. a dispus măsura reținerii pentru 24 ore pentru săvârșirea infracțiunilor trafic de minori, proxenetism, act sexual cu un minor și  deținere de droguri de risc (în cursul anului trecut, polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița l-au depistat având cannabis asupra lui).

Astăzi, 5 august, urmează să fie prezentat Tribunalului Bistrița-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă.

În acțiune au fost angrenați și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Vezi şi https://republikanews.ro/comitetul-judetean-pentru-situatii-de-urgenta-prahova-a-decis-soarta-locuitorilor-din-gornet/?fbclid=IwAR38wrClmJWrsdnFiBow_6Q-H7dAin2RJ2laN1n3487gxBhg8P_V7MpQxf8

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa Poliţia română

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here