logo
RNTV Live

O directoare de liceu din Prahova, decorată de Klaus Iohannis / FOTO & VIDEO

imgnews_363b0a48-0bc3-46f7-bc24-bd0a10d789a5
Ștefan Petre

Cu ocazia Zilei Naționale a României, într-o ceremonie desfășurată la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis a acordat distincții mai multor directori de instituții de învățământ din țară.

Unul dintre profesorii distinși cu această ocazie este Steluța Pralea, directorul Liceului Tehnologic „Carol I” din Valea Doftanei, care a fost decorată cu Ordinul „Meritul pentru Învățământ”, în grad de Cavaler.

După ceremonia din Capitală, Steluța Pralea a declarat:

Inițiativele și rezultatele mele profesionale au fost recunoscute la cel mai înalt nivel. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în toate demersurile educaționale întreprinse – colegi, elevi, părinți, comunitatea locală, forurile superioare din educație și ONG-uri. Împreună am reușit să construim un învățământ de calitate la Valea Doftanei și împreună vom continua să oferim o educație aleasă!

Amintim că, în septembrie 2021, președintele României, Klaus Iohannis, a participat la festivitatea de deschidere a anului școlar la Liceul Tehnologic „Carol I” din Valea Doftanei.

Sursă: Câmpina TV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor