logo
RNTV Live

O copilă din Prahova a încercat să se sinucidă. Motivul este halucinant

sinucigas
Mihai Constantinescu

O adolescentă din Prahova a încercat să se sinucidă pentru că nu se poate juca. Este vorba despre o copilă de 13 ani din Plopeni Sat, care a vrut sub orice chip să iasă cu prietenii afară, la joacă. Cum părinţii i-au interzis să se mai întâlnească cu ei, fata a decis să-şi pună capăt zilelor.

Aseară, după o ceartă puternică cu părinţii, fata s-a retras în camera ei şi a înghiţit un pumn de medicamente. Din fericire, pastilele de Ciprinol înghiţite nu i-au pus viaţa în pericol, reuşind doar să-şi sperie de moarte părinţii. Fata a fost preluată de ambulanţă şi dusă la Spitalul de Pediatrie unde i s-au făcut spălături stomacale. Acum este în afara oricărui pericol.

De regulă, Ciprinol este indicat în cazul infecţiilor cu bacterii sensibile la ciprofloxacină. Acestea includ infecţii ale tractului urinar, anumite infecţii ale aparatului respirator, infecţii ale aparatului reproducător, infecţii abdominale etc.

Părinţii au decis să fie mai precauţi cu fata lor.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor