O comună din Prahova este campioană la ajutoare sociale. Deţine cei mai mulţi beneficiari dintre toate localităţile din judeţ

sursă foto DigiFM

O comună din Prahova este campioană la ajutoare sociale. Deţine cei mai mulţi beneficiari dintre toate localităţile din judeţ

Pentru multe persoane, ajutorul social este sursa de venit cu care se susţine sau cu care îşi susţine familia. O localitate din Prahova se deosebeşte faţă de celelalte datorită  numărului record de beneficiari în comparaţie cu numărul de locuitori.

Este vorba despre comuna Filipeștii de Pădure. Potrivit telegrama.ro, luna trecută, 278 de persoane din comună au beneficiat de venitul minim garantat. Un calcul simplu explică şi suma alocată,a adică peste 83.000 de lei. Prin comparație, Ploieștiul a avut 274 de beneficiari, în luna iunie, adică unul la 766 de cetățeni, în timp ce, la Filipeștii de Pădure, găsim un beneficiar al VMG la fiecare 37 de locuitori!

Mulți beneficiari, comparativ cu numărul de locuitori, sunt și la Mizil. Luna trecută, de exemplu, au primit acest ajutor de la stat 211 persoane, mai notează sursa citată.

Prahova are în jur de 4000 de beneficiari ai venitului minim garantat.

Foto cu caracter ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here